Kerstwandeling Groene Loper

Afgelopen middag was er de eerste gezellige kerstwandeling op de Groene Loper georganiseerd door Stichting VrijheidsPark Maastricht.
Deze kerstwandeling werd mogelijk gemaakt door Bistrot On Top, Talentino de Groene Loper, Eetcafé de Kokkerel, Farén Kunsted,ucatie Het Brede Spoor. Koepelkerk (Maastricht), Trefcentrum Wittevrouwenveld (Edi) en het Elisabeth Strouven Fonds.
Door de grote belangstelling (250 belangstellenden) had de organisatie  de wandeling keurig in verschillende kleur routes verdeeld. Per groepje werd er bij bovenstaande en andere educatieve organisaties langs gegaan en kon men kijken en luisteren wat men te bieden heeft.
Bekende Maastrichtenaar Jan Janssen was er ook om aan de deelnemers een verhaal te vertellen.
Doordat er verschillende activiteiten (o.a.het Black Gospel concert in de O.L.V. van Lourdeskerk ) tegelijkertijd plaatsvonden kon ik maar een gedeelte van de wandeling mee maken.
Wat ik heb geproefd en meegemaakt is dat iedereen warm ontvangen werd en er meer in Wittevrouwenveld te beleven is dan dat we denken. Deze wandeling is zeker voor herhaling vatbaar,

Grote dank voor de organisaties die dit mogelijk hebben gemaakt en het was lekker wandel weer.